Tradiční ukrajinský boršč s pampuškami
Objevte kouzlo ukrajinské kuchyně! V našem novém článku se vydáme na gastronomickou cestu, kde vás naučíme připravit autentický boršč
Náš profesionální tým zkušených kuchařů uvádí každý den do života speciální menu z lokálních surovin a především plné všemožných bylinek z naší vlastní zahrádky.
Mimo různorodého à la carte menu si u nás můžete vychutnat i skvělé tematické speciální nabídky, dezerty a přivonět k lahodné kávě. Ani degustační menu nejsou u nás výjimkou, a když je doprovodíte vínem z naší vinotéky, nebudete určitě litovat.
Kapacita restaurace je ve vnitřních prostorech 50 osob. Na zahrádce pohodlně usadíme až 80 osob. Pejskům je vstup do restaurace povolen.
Objevte kouzlo ukrajinské kuchyně! V našem novém článku se vydáme na gastronomickou cestu, kde vás naučíme připravit autentický boršč
Na začátek postního období uvaříme “Vareniky” Dnes je Popeleční středa, kterou se počíná čtyřiceti denní půst a končí se s ní Masopust. Abyste věděli, že
Dnes vaříme “Holubce” Ano, skutečně název pochází od slova Holub, kterého mohou tyto drobné závitky vzdáleně připomínat, mají být tak stejně jako on symbolem míru.