
Ukrajinský boršč s pampuškami
Co budete potřebovat A jak na to? Tento recept popisuje přípravu boršče a pampušek s česnekovou zálivkou. Boršč je tradiční ukrajinské jídlo, které se připravuje
Náš profesionální tým zkušených kuchařů uvádí každý den do života speciální menu, z lokálních surovin a především plné všemožných bylinek z naší vlastní zahrádky.
Mimo různorodého à la carte menu si u nás můžete vychutnat i skvělé tématické speciální nabídky, dezerty a přivoňět k lahodné kávě. Ani degustační menu nejsou u nás výjimkou, a když je doprovodíte vínem z naší vinotéky, nebudete určitě litovat.
Kapacita resturace je ve vnitřích prostorech 50 osob. Na zahrádce pohodlně usadíme až 150 osob. Pejskům je vstup do resturace povolen.
Co budete potřebovat A jak na to? Tento recept popisuje přípravu boršče a pampušek s česnekovou zálivkou. Boršč je tradiční ukrajinské jídlo, které se připravuje
Na začátek postního období uvaříme “Vareniky” Dnes je Popeleční středa, kterou se počíná čtyřiceti denní půst a končí se s ní Masopust. Abyste věděli, že
Dnes vaříme “Holubce” Ano, skutečně název pochází od slova Holub, kterého mohou tyto drobné závitky vzdáleně připomínat, mají být tak stejně jako on symbolem míru.